Sjetnegrenda

Flytt rett inn i helt nye rekkehus

Romslige og familievennlige rekkehus med høy standard og smart bruk av plass – en perfekt base for aktivt familieliv. Boligene har romslig gang med god plass til garderobeløsninger, 3 eller 4 soverom, flere uteplasser og utvendig sportsbod. Den største rekkehustypen har i tillegg ekstra bad og loftstue.

Kløvertunet:

6 rekkehus over 2 plan som inneholder: 4 soverom, 2 bad, 2 stuer, kjøkken og flotte uteareal.

3 rekkehus over 3 plan som inneholder: 4 soverom, 2 stuer, 2 bad, kjøkken og flotte uteareal. Flott takterrasse i toppetasjen.

Estimert innflytting er vår/sommer 2025.

Lykketunet:

Få ledige igjen fra salgstrinn 1 og 2. Innflyttingen starter i mai 2024. Kontakt megler for mer informasjon

Beliggenhet for den aktive familie

Her bor du rett i nærheten av nesten alt en aktiv familie kan ønske seg i hverdagen – egen lysløype, fine fiskeplasser, turstier, dyreliv, fotballbaner og helt ny idrettshall. Med ny vei inn fra Tiller og et meget godt kollektivtilbud er veien kort til dagligvarer, kjøpesenter og Trondheim sentrum.

Sjetnemarka har alltid vært ei aktiv grend med mange aktiviteter. Idrettslaget Sjetne IL kjenner du sikkert fra før, med tilbud for fotball, håndball, innebandy, ski, friidrett, trim og allidrett. Her er også skolekorps og kor for barn og voksne, teaterlag og en veldrevet frivilligsentral med mange aktiviteter. Nevnte vi helt ny idrettshall med eget styrkerom?